Kuru

Η μεγαλύτερη καύλα όλων των εποχών, μετά το σουφλέ σοκολάτας και το να ξύνεις με το νύχι τσίμπημα κουνουπιού στη γάμπα μέχρι να ματώσει, πρέπει να είναι το να ψάχνεις συμπτώματα ενός προβλήματος υγείας, στο ίντερνετ. Η διέγερση του να βρεις από τι πάσχεις, βάση συμπτωμάτων, συγκρίνεται μόνο με την κορύφωση στο σεξ, ή τη στιγμή που φουσκώνει το σουφλέ στο φούρνο κ αρχίζει να σκάει η σοκολάτα πάνω πάνω.


Ο οργασμός προκύπτει όταν σου σκάει η λέξη ΚΑΡΚΙΝΟΣ στα αποτελέσματα του google, κ δεν
εννοεί το ζώδιο. (το οποίο, είναι εξίσου θανατηφόρο έτσι? σας έχει πιάσει στο μιρι μιρι άνθρωπος γεννημένος Ιούλιο; Δεν υπάρχει, μια φίλη από το χωριό δεν το άντεξε και έβγαλε τη γόβα στιλέτο που φορούσε και την κάρφωσε στο ίδιο το μηνίγγι της, σου λέει ας πεθάνω, δε γαμιέται, δεν παλεύεται ΑΥΤΟΣ ο καρκίνος!)


Κάπως έτσι λοιπόν ξεκινάς να γκουγκλάρεις "παρανυχίδα" ξέρωγω και καταλήγεις με έμπολα. Όπου, ακούστε το καλό τώρα! Φήμες λένε, πως αν ταυτοποιήσεις τα συμπτώματα σου με αυτά που διαβάζεις, ΜΑΤΖΙΚ τα αποκτάς κιόλας. Η γνωστή φίλη από το χωριό ξεκίνησε από πόνους περιόδου την αναζήτηση της στο γκουγκλ και αύριο πάει να εγχειρήσει τον δεξί της όρχι ( -Σπερματοκήλη βουβωνοκήλη - συσσώρευση υγρού στους όρχεις - γάμησε τα, τη βγάζει δεν την βγάζει - ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ πιθανό να μην καταφέρει να εκσπερματώσει ποτέ ξανά, μια κλινική στο Μεξικό λέει αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις, αλλά μέχρι στιγμής οι μόνες επιτυχημένες επεμβάσεις ήταν εκείνες που ναι μεν εκσπερματώνεις λέει, άλλα μόνο κόκα κόλα λάιτ - χρειάζονται χρόνια ερευνών ακόμα, είναι σε πρώιμο στάδιο η επιστήμη στον συγκεκριμένο τομέα)Λίγοι άνθρωποι μπορούν ν' αντισταθούν στον πειρασμό να ψάξουν τι έχουν, κακά τα ψέματα. Και δεν έχει καμία σημασία πως ούτως ή άλλως βρίσκονται σε επικοινωνία με το γιατρό τους. Το ίντερνετ ξέρει περισσότερα. Το ίντερνετ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. Το ίντερνετ νιώθει! Το ίντερνετ θα σε προετοιμάσει για τα χειρότερα, δεν θα εκπλαγείς να μάθεις πως σύμφωνα με τα συμπτώματα σου όφειλες να έχεις πεθάνει ΧΤΕΣ ξέρωγω, καλά μαλάκας είσαι που ζεις ακόμα, το θράσος σου δεν έχει όρια, φίλος!Θα έγραφα κι άλλα, όμως έχω δέκατα. Και όπως ΟΛΟΙ ξέρουμε, τα δέκατα είναι προάγγελος θανάτου. Λογικά στο επόμενο δίλεπτο θα πέσω σε κώμα, το διάβασα στο ίντερνετ, σ' ένα σαιτ που βάζεις τα συμπτώματα και σου λέει τι έχεις, με τη μία.

Έχω την νόσο Kuru, αρκετά σπάνια θα έλεγα, αφού πρόκειται για μια ασθένεια τυπική στην Νέα Γουινέα τον περασμένο αιώνα, αλλιώς λέγεται Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ, αυτά παθαίνεις λέει όταν τρως τα μυαλά του συνανθρώπου σου χωρίς να τα μαγειρέψεις καλά.

Kuru, φίλε.

Ας πρόσεχα...
Next
Previous
Click here for Comments

0 σχόλια: