ΛΑΜΠΡΙΝΗ (και λίγο φυστίκι)

Ας επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας. Ας ξαναγνωριστούμε..

Είμαι το φυστίκι.
Πάντα ήμουν.
οκ, είμαι ΚΑΙ άνθρωπος, αλλά κυρίως είμαι φυστίκι. Που κυλάει, νταξ.

Γράφω ιστορίες. Για μία από το χωριο.  Δεν την ξέρετε.


Γράφω και παραμύθια που κλέβω από το στόμα της κόρης μου και των φίλων της. Και δεν τους πληρώνω πνευματικά  δικαιώματα, καμιά φορά τους φτιάχνω καμιά κρέπα σοκολάτα - μπισκότο για να τους κοροιδέψω, τετΧοια είμαι.

Ξεκίνησα να γράφω δημόσια πριν κανά τρίμηνο. Έχω αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, (τον εξής ΕΝΑΝ : Λαμπρινή ) που με ακολουθούν πιστά, εμμονικά, τύπου δεν έχω κάνει ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ακόμα και πατάνε like, βάζουν αφύπνηση στο κινητό τους μη τυχόν και ποστάρω κάτι ξημερώματα και το χάσουν, έχουν κάνει τατουάζ το όνομα μου στο στήθος τους, λιποθυμάνε όταν σχολιάζω στον τοίχο τους και τέτοια.

Η επιτυχία δεν με έχει αλλάξει ως άνθρωπο και ως φυστίκι. Ακόμα μου αρέσει να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ μόνη μου, να αγοράζω τα ταμπόν μου μόνη μου, είναι η επαφή που θέλω να διατηρήσω με τον απλό κόσμο ώστε να θυμάμαι πάντα ότι κάποτε ήμουν σαν και σας... απλή και ταπεινή. Φτωχή, αλλά υπερήφανη. Δίμετρη αλλά κουκλάρα! (Λαμπρινή, χειροκρότα)

Θα έγραφα κι άλλα , όμως πρέπει να τηγανίσω πατατ... να παραβρεθώ σε μία εκδήλωση προς τιμήν μου, που διοργανώνει ο σύλλογος ΠΑ.ΠΑ.Ρ (Πανελλήνια Παραθρησκευτική Ραπαπαμ παμ ραπαπαμ παμ *εντερ μουσικάκι μικρού τυμπανιστή)

Σοβαρά τώρα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα.
Ξέρετε εσείς. Είναι πολύ λίγη λέξη ρε γμτ για όλη τη συμπαράσταση κ την ενθάρρυνση που παίρνω. Μακάρι να υπήρχε μια λέξη, λίγο πιο μεγάλη, λίγο πιο θορυβώδης για να μπορέσω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. 
Θα λέω ΜΚΛΠΛΗΑΗΑΓΡΠΛΣΗΔ και θα καταλαβαίνετε, οκ?

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ  ΜΚΛΠΛΗΑΗΑΓΡΠΛΣΗΔ!!!!!!!!

(Λαμπρινή, φεύγουμε, υπόκλιση...)

Next
Previous
Click here for Comments

0 σχόλια: