Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι

-Γιατί να κατεβάσεις σκουπίδια ΤΩΡΑ, ενώ μπορείς να το κάνεις αργότερα? Μεθαύριο ξέρω γω...
Κλείνεις προσεκτικά τη σακούλα. πιθανό να χρειαστεί να βάλεις  μία σακούλα μέσα σε μία άλλη.
Ρίχνεις λίγες σταγόνες από το άρωμα  σου πάνω στην σκουπιδοσακούλα σου. Τώρα έχεις ένα αρωματικό χώρου που σου χαρίζει φρεσκάδα όλη μερα!
(Ισως χρειαστεί να επαναλάβετε το ψέκασμα με άρωμα αν έχετε σκοπό να κρατήσετε τη σακούλα σπίτι πάνω από 48 ώρες ή αν κρύβετε μέσα πτώμα)

-Κολλήστε αυτοκόλλητη γάζα στις παντόφλες των μελών της οικογένειας,ραντίζετε συχνά τις γάζες με οινόπνευμα.Το οινόπνευμα καθαρίζει απολυμαίνει τα πατώματα σας και εξατμίζεται και σε ντε τε, ούτε τριψίματα , ούτε να περιμένετε να στεγώσει . Περπατάτε και σφουγγαρίζετε ταυτόχρονα, ΠΟΥΤΑΝΙΑ??
 Αν έχετε μωρό που μπουσουλάει,  κάντε πατέντα με μωρομάντηλα, τυλίξτε τα γαμπάκια , τα
γονατάκια  και τα χεράκια του. Μετά καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και αρχίστε να κουνάνε πέρα δώθε ενα λειζεράκι, επιμείνετε στα σημεία του πατώματος με έντονη βρωμιά.Το μωρό θα κυνηγάει το λειζερ κανά τέταρτο, τζιτζί θα το κάνει το σαλόνι.

-Το πιγκάλ στην τουαλέτα , το πετάμε μόλις γίνει μπλιαχ.Καμία άλλη συζήτηση περί τούτου. Δηλαδή ρε φίλε, ότι τι? θα βάλω χέρι να το καθαρίσω? Πόσο κάνει το ρημάδι 5-6 ευρώ??? θα παίρνω καινούργιο κάθε βδομάδα ΕΛΕΟΣ δηλαδή, έλα πολύ το συζητήσαμε ,πάμε παρακάτω γιακ

-Αποκτήστε ζώο. Τυλίξτε με επίδεσμο το πόδι του σκύλου και μάθετε του να παίρνει κακόμοιρο ύφος. Απολογηθείτε στους ξένους. 'να μωρέ, είναι χάλια το σπίτι με τρίχες επειδή το κρατάμε μέσα, είναι ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ -δεν κάνει να βγει έξω' μούφα ασφαλώς όλο αυτό αλλά θα σας κερδίσει μερικά "ωωωωωωτοκαημένοοοοοδενπειράζειμωρέ"

-Το σωστό πλύσιμο της κατσαρόλας είναι ΤΗΝ-ΑΦΗΝΟΥΜΕ-ΝΑ-ΜΟΥΛΙΑΣΕΙ 40 μέρες...
ΝΟΜΟΣ

-Kυκλοφόρησαν πρόσφατα τα αποτελέσματα μίας επιστημονικής έρευνας, που αναφέρουν πως το να στρώνεις το κρεβάτι σου ειναι στην πραγματικότητα μία ιδαιτέρως ανθυγιεινή πρακτική. Τα φουρφουλάκια-δεν/θυμαμαι/πως/ταλενε που ζουν μέσα στα στρώματα και τα σκεπάσματα, πολλαπλασιάζονται λέει όταν στρώνεις το κρεβάτι επειδή κατ αυτόν τον τρόπο δεν παίρνει αέρα το υπόστρωμα.Ναι.
Γκουγκλάρεις την έρευνα. Την εκτυπώνεις.Την κολλάς παντού μέσα στο σπίτι. Την κάνεις ρολλό και άμα πάει να σου πει κανείς 'ρε δε στρώνεις κανά κρεβάτι?' τον χτυπάς ΠΛΟΝΚ στο κεφάλι με την έρευνα.ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΡΕ,τον ψαρώνεις...

-Τα άλατα στο μπάνιο δεν θα φύγουν ποτέ DEAL WITH IT ALREADY, συμβιβαστείτε μαζί τους, ΕΠΙΔΙΩΞΤΕ να παραμείνουν, αν είναι δυνατόν να γίνουν περισσοτερα, το λες και τέχνη ξέρω γω! Τεχνοτροπία , τύπου!!!

-Οτι πέσει κάτω το κάνουμε φου φου και είναι κομπλέ, όποιος λέει το αντίθετο είναι απεχθής και επονείδιστος


-to be continued
Next
Previous
Click here for Comments

0 σχόλια: